empower your self

Wie komt er tevoorschijn als je loslaat wat de buitenwereld van je verwacht. Wie ben je als je verbinding kunt maken met je essentie. En mag je er dan zijn?

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Uit angst voor afwijzing hield ik mezelf ook jarenlang maar liever verborgen. Vaak vinden we dat we eerst aan allerlei voorwaarden moeten voldoen, voordat we onszelf mogen laten zien. We zijn niet zomaar goed genoeg. Overtuigingen die je klein en verborgen houden, kunnen heel diep zitten.

Onze ziel fluistert dat we onze ruimte mogen innemen en schaamteloos mogen stralen en we horen dat wel. We weten het ook heus wel. Maar toch. Helemaal geloven doen we het vaak, uit veiligheid, maar liever niet. Dus jezelf laten zien en dan helemaal met een lens op je gericht, staat niet echt bovenaan onze lijst van leuke dingen om te doen.

Maar stel dat het je zou bevrijden. Dat juist waar je eigenlijk tegenop ziet, zorgt dat je die oude en beperkende overtuigingen kunt loslaten. Stel dat het juist helend zou zijn en kracht zou geven om jezelf te laten zien, precies zoals je bent.

fotoshoot

Dan sta je voor de lens niet omdat je nou perse portretten nodig hebt, maar omdat je los wilt laten wat je niet meer dient, zodat er ruimte komt voor wie je werkelijk bent.

Empower Your Self is een shoot voor mensen die zichzelf om allerlei redenen liever niet (hebben) laten zien en die zich met de ervaring voor de lens vrij willen maken om zonder enige terughoudendheid zichzelf te zijn.

Empower Your Self is mijn uitnodiging aan jou om in het licht te stappen.

Met deze shoot wil ik je herinneren aan de ongekende waarde waarmee je bent geboren. Die waarde is van jou. Niemand kan haar je ooit afnemen. Jouw waarde is afhankelijk van helemaal niets. Je hebt haar gewoon en je bent vrij om te stralen en jezelf te laten zien met alles wat je bent.

Hoe zou het voor je zijn om het oude achter je te laten en ruimte te maken voor een nieuw begin. Om jouw authenticiteit te vieren. Om jezelf te omarmen en met plezier en vol vertrouwen te kunnen zeggen: Dit is wie ik ben!

Met deze Empower Your Self pakketten begeleid ik jou daarin:

empower your self open up
empower your self stand up
empower your self rise up

prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskosten à 34 cent per kilometer en eventueel parkeerkosten

Ja! Ik wil samenwerken!

Wat gaan we doen?

Eerst maken we een telefonische afspraak voor een SOUL TALK zodat ik je alvast kan leren kennen en jij ook kunt wennen aan mij en onze samenwerking. Tijdens dit gesprek stem ik me af op jouw energie en mag je me alles vertellen over jouw pad, over wie je bent, waar je naartoe wilt en wat je mogelijk nog tegenhoudt om vrijuit jezelf te zijn en te laten zien. Het mag er allemaal zijn. Door de vragen die ik je stel krijg je inzichten en samen maken we ruimte voor wie je werkelijk bent.

Na ons telefonisch gesprek maken we een afspraak voor een FOTOSHOOT en tot die tijd mag je me gewoon bellen met waar je wellicht nog tegenaan loopt en vragen die je misschien nog voor me hebt. Ik ben er voor je.

En dan is jouw moment daar. Wat een lef dat je voor de lens staat! Twijfels en onzekerheden mogen er ook dan gewoon zijn maar je voelt je vooral gehoord en gezien en uitgenodigd om je schitterende zelf te laten zien. Ik geniet nu al van dat kostbare moment waarop jij tevoorschijn komt!

In de dagen die volgen op de shoot maak ik een SELECTIE uit de beelden die we hebben gemaakt. Die stuur ik je toe en uit die selectie kun jij de mooiste kiezen.

De beelden die jij kiest ga ik AFWERKEN en stuur ik daarna met WeTransfer naar jou op. Zowel op lage resolutie voor bijvoorbeeld een social media profiel als op hoge resolutie voor drukwerk. Tijd om supertrots op jezelf te zijn!

Wat levert Empower Your Self jou op?

* Doordat ik me als vanzelf afstem op jouw essentie, voel je de uitnodiging om je authentieke zelf te laten zien.

* Loslaten wat je niet meer dient.

* Mijn ervaring als therapeut (je kunt hierover lezen op de over mij pagina) draagt ertoe bij dat het veilig voor je voelt om jezelf te zijn.

* Doorbreken van oude patronen.

* Je voelt je gehoord en gezien en welkom, precies zoals je bent.

* Een helende ervaring.

* Zelfvertrouwen.

* Geweldige portretten waar je trots op kunt zijn.

* Ruimte voor een nieuw begin.

* Toestemming (van jezelf aan jezelf) om te stralen.

* Een stap in je persoonlijke ontwikkeling.

* En! Plezier!

fotoshoot
Ja! Dat wil ik!