boek ‘luisteren in de stilte’

Luisteren in de Stilte

Bij het licht van de vroege ochtend zat ik bij 44 kruiden om portretten te maken en ook om ze te vragen wat ze wilden doorgeven. Net als mensen hebben kruiden voor mij ook een ziel en in de stilte maakte ik daar verbinding mee. Wat ze vertelden was raak en wijs en helend ik voelde dat het niet was om voor mezelf te houden.

We krijgen in deze wereld zo ontzettend veel prikkels te verwerken en mijn boek ‘Luisteren in de Stilte’ is een uitnodiging om dat allemaal even te laten. Te zorgen voor momenten waarop je even stil kunt zijn zodat je verbinding kunt maken met je eigen innerlijke stem.

Vaak zoeken we om ons heen naar houvast, naar duiding, naar hoe verder, maar sommige antwoorden kun je pas vinden als je naar binnen keert. De portretten en de boodschappen van de kruiden in het boek, helpen je om die antwoorden te vinden.

Behalve soul fotograaf voor bezielde ondernemers ben ik ook kruidengeneeskundige en met ‘Luisteren in de Stilte’ wil ik uitnodigen om de ruis van alle dag even te laten en een moment te nemen voor jezelf om je te verwonderen en ruimte te maken voor wie je werkelijk bent.

Het is waar ik ook met mijn werk als soul fotograaf mensen toe uitnodig want als we de vrijheid en het lef voelen om te zijn wie we zijn, kunnen we anderen daarin ook laten en meer in harmonie leven met onszelf en met elkaar.

Je kunt mijn boek via deze link van uitgeverij Zilt bestellen. Maar bijvoorbeeld ook bij je lokale boekhandel. Dat het je mag inspireren om even stil te zijn en te horen wat jouw ziel je vertelt.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van het binnenwerk:

luisteren in de stilte
luisteren in de stilte