referenties

Miriam is een vakvrouw! Ik vond foto’s van mezelf nooit zo mooi en dacht dat ik niet fotogeniek was. Maar Miriam heeft prachtige portretten van mij gemaakt. Ik ben er heel blij mee. Het voelt alsof ze mijn essentie heeft gevangen en vastgelegd. Dankjewel Miriam!
Eveline Boender

Even poseren klik en klaar. Als je dat voor ogen hebt voor een portretfoto moet je juist niet bij Miriam zijn. Wat me opvalt is het contact maken door vragen stellen en juist in de ontspanning of in de bezieling die daarop volgt toe te slaan om het beste beeld te maken. Miriam is niet snel tevreden want alles moet kloppen en haar beeld over mij als persoon moet perfect zijn. Ik mag zeggen: “Dat loopt altijd goed af”.
Kijk maar naar het resultaat: https://primaleren.nl
Het was voor mij best spannend maar ik zou het zo weer doen. Ik nodig u uit. Ervaar het zelf.
Ernst Rijnberg

Deze ochtend met jou heb ik als heel waardevol ervaren. Nogmaals dank daarvoor. Ik voelde me erg op mijn gemak bij je. Bijzonder omdat ik me vaak helemaal niet zo zelfverzekerd voel. Bij het maken van de foto’s was dat gevoel er wel.
Marleen van den Berg

Dank Miriam voor je oprechte interesse en je professionaliteit. Ik ben ontzettend blij met de hele serie foto’s!
Annet Dries Heetman

Super gave shoot gehad bij Miriam van der Hoek. Als je ooit mooie foto’s wilt is ze zeker een aanrader! Ze laat je op je gemak voelen voor de camera en geeft je de ruimte om eigen ideeën in te brengen. Een super leuke en fijne shoot!
Elise van der Lans

Miriam kijkt door de oog van de lens naar de ziel. Haar unieke kijk op licht en omgeving zorgt voor een authentiek handschrift in fotografie. Ik vind het prachtig wat ze maakt en gun jou dat ook. Ik kan haar van harte aanbevelen omdat ze prachtig werk levert.
Yvonne van Sproet Image Consultancy

Miriam kijkt voorbij de lens en probeert een essentie van de persoon met de camera te vangen. Dit levert fraaie foto’s op.
Vincent Gruis

Miriam van der Hoek is een bijzonder mens en buitengewoon getalenteerde fotograaf die vanuit een integere menselijke betrokkenheid mensen fotografeert. Zij laat zich daarbij niet leiden door valse sensatiezucht maar door een oprechte nieuwsgierigheid naar het verhaal van en achter die mensen.
Christy de Witt

Miriam is a professional photographer with that very special capability to create a unique setting in one’s day to day environment shooting the most fantastic business photos. Highly recommended!
Marquerite Soeteman Reijnen

Miriam heeft geweldige portretfoto’s gemaakt van mij. Ze heeft een persoonlijkheid waar ik meteen door gepakt was.
Frieda Kamstra