referenties

 

Deze ochtend met jou heb ik als heel waardevol ervaren. Nogmaals dank daarvoor. Ik voelde me erg op mijn gemak bij je. Bijzonder omdat ik me vaak helemaal niet zo zelfverzekerd voel. Bij het maken van de foto’s was dat gevoel er wel.
Marleen van den Berg

Dank Miriam voor je oprechte interesse en je professionaliteit. Ik ben ontzettend blij met de hele serie foto’s!
Annet Dries Heetman

Super gave shoot gehad bij Miriam van der Hoek. Als je ooit mooie foto’s wilt is ze zeker een aanrader! Ze laat je op je gemak voelen voor de camera en geeft je de ruimte om eigen ideeën in te brengen. Een super leuke en fijne shoot!
Elise van der Lans

Miriam kijkt door de oog van de lens naar de ziel. Haar unieke kijk op licht en omgeving zorgt voor een authentiek handschrift in fotografie. Ik vind het prachtig wat ze maakt en gun jou dat ook. Ik kan haar van harte aanbevelen omdat ze prachtig werk levert.
Yvonne van Sproet Image Consultancy

Miriam kijkt voorbij de lens en probeert een essentie van de persoon met de camera te vangen. Dit levert fraaie foto’s op.
Vincent Gruis

Miriam van der Hoek is een bijzonder mens en buitengewoon getalenteerde fotograaf die vanuit een integere menselijke betrokkenheid mensen fotografeert. Zij laat zich daarbij niet leiden door valse sensatiezucht maar door een oprechte nieuwsgierigheid naar het verhaal van en achter die mensen.
Christy de Witt

Miriam is a professional photographer with that very special capability to create a unique setting in one’s day to day environment shooting the most fantastic business photos. Highly recommended!
Marquerite Soeteman Reijnen

Miriam heeft geweldige portretfoto’s gemaakt van mij. Ze heeft een persoonlijkheid waar ik meteen door gepakt was.
Frieda Kamstra