prijzen

prijzen

Oh! Mijn prijzen gaan omhoog! Ik kan er niet meer omheen. Want heel vaak loopt een foto afspraak uit. En niet zomaar een paar minuten.

Beetje doorwerken dan maar, zou je zeggen. Maar ik realiseer me steeds meer dat de tijd en de rust die ik voor mensen neem een waarachtig deel zijn van wat ik doe.

Mijn tijd en ook mijn aandacht, mijn afstemming en de diepe wens die ik voel voor de ander om je schitterende zelf te mogen zijn en te laten zien, dragen allemaal bij aan de authenticiteit van de portretten die ik maak.

Het lijkt allemaal vanzelf te gaan maar ik weet heel goed wat ik doe. Tijdens een fotoshoot kijk ik door alle lagen heen en ik vraag en luister en voel en elke keer weer zie ik het dan gebeuren.

Door mijn uitnodiging van ziel tot ziel maken mensen verbinding maken met wie ze in essentie zijn en gaan ze staan voor wat ze waard zijn.

Maar dat vraagt wel mijn volle aanwezigheid, en tijd. En hoeveel ik ook houd van mijn werk, het is niet de bedoeling dat ik daarom maar geef en geef en nog meer geef.

Ik mag ook vragen. Vragen naar de waarde van mijn werk. De prijzen die ik nu hanteer heb ik al vijf jaar en per 1 juli gaan ze omhoog.

Spreek ik je voor die datum, dan gelden mijn huidige tarieven. Daarna niet meer. De tijd die ik aan mijn opdrachten besteed ga ik erkennen als een wezenlijk onderdeel van wat ik doe en ook mijn talent en energie en afstemming en aandacht voor de ander.

De verhoging van mijn prijzen kondig ik nu al aan zodat het straks geen verrassing zal zijn en je nog voor het huidige tarief een afspraak met me kunt maken als je dat wilt. Voel je welkom want ik geef je alles wat ik heb. Zoals ik dat altijd heb gedaan en altijd zal blijven doen.