logo

logo

Was ik ineens bezig met een logo! Terwijl ik een pagina aan het schrijven was over de healing shoot die ik ga toevoegen aan mijn bedrijf, voelde ik ineens dat het wilde ontstaan.

Een logo had ik eigenlijk helemaal niet. Alleen mijn naam staat bovenaan mijn website en dat ik soul fotograaf ben voor bezielde ondernemers. Maar geen plaatje 😉

En dit wordt het! Licht en puur en met een soort speelsheid en een hartje in het midden van de lens van de camera, want we mogen met zo veel liefde kijken naar wie we zijn!

Het is waar de healing shoot (werktitel nog steeds ;)) over gaat maar sowieso de boodschap die ik met mijn werk wil uitdragen.

Want allemaal hebben we een schitterende essentie die het waard is om gezien te worden en allemaal mogen we stralen, precies zoals we zijn.

De healing shoot is een uitnodiging om overtuigingen los te laten die je ervan weerhouden om in het licht te stappen en te gaan staan voor wie je bent.

Omdat ik een pagina over de nieuwe shoot ga toevoegen aan mijn website, heb ik ook de ‘home’ pagina aan te passen en de ‘over mij’ pagina. En omdat ik het hartje van het logo groen wilde, mag alles wat nu blauw is op mijn site, veranderen in datzelfde groen.

Een aantal van de fotootjes wil ik ook nog wisselen dus ik ben nog even bezig 😉 En nog een blije naam voor de shoot bedenken!

Maar straks zul je dan ook op mijn site zien dat je niet alleen als bezielde ondernemer bij me terecht kunt voor een shoot waarmee je jezelf kunt onderscheiden omdat je vol vertrouwen je ware zelf laat zien, maar ook als iemand die met een fotoshoot het oude achter zich wil laten om ruimte te maken voor een nieuw begin.