proberen

proberen

“Is het niet glad om hard te lopen?” Een buurtgenoot had me zojuist de deur uit zien stappen en keek bezorgd van mij naar de met sneeuw bedekte stoep. “Ik weet het niet,” antwoordde ik. “Ik ga het maar gewoon proberen.”

Eenmaal aan het lopen dacht ik wat een mooi uitgangspunt dat eigenlijk is voor alles!

Gewoon maar gaan proberen. Je laten leiden door vertrouwen als iets je roept en niet door wat er mogelijk allemaal wel niet verkeerd zou kunnen gaan.

Niets mis met wat voorbereiding maar niet zo dat het je hele droom om zeep helpt omdat er door angst niets meer van overblijft.

Natuurlijk kan het spannend zijn onderweg, maar als je daar van tevoren te veel bij stil gaat staan begin je nergens meer aan!

Ingevingen om iets te gaan doen krijgen we niet voor niets. We luisteren niet altijd want soms begrijpen we er niets van en we kunnen ook niet onze hele weg overzien, maar als we luisteren naar wat ons hart ons ingeeft en gewoon gaan, wordt uiteindelijk vanzelf duidelijk waarom iets zo juist voelde om te doen.

Dan vallen de puzzelstukjes in elkaar. Zoals ik achteraf mijn eigen reis van fotojournalist naar healer naar soulfotograaf ben gaan begrijpen. Ik had naar binnen te keren om vanuit mijn hervonden fundament opnieuw naar buiten te gaan.

Wat ik heb geleerd is dat we allemaal een schitterende essentie hebben die het waard is om gezien te worden en het is mijn zielsmissie om jou te begeleiden die essentie vol vertrouwen voor de lens te laten zien. Want dan zijn we het allermooist!

Een fotoshoot kan spannend zijn maar als je voelt dat je het wilt doen, stuur me dan gewoon een berichtje! Wil je toch liever wat voorbereiding dan kun je hier alvast voorbeelden bekijken van mensen die je zijn voorgegaan.

Ik ontmoet je graag!