duidelijk

duidelijk

Laat ik het nou eens lekker duidelijk zeggen. Schaamteloos duidelijk 😉 Want waarom voorzichtig en braaf bescheiden gaan zitten zijn als het zo enorm waardevol is wat ik doe.

Mijn werk is namelijk niet zomaar ff een paar portretjes maken. Hup, ga maar staan, trek je mondhoeken maar omhoog, dan druk ik wel op het knopje.

Dat zou geen recht doen aan wie we zijn! Aan de waarde die we hebben, aan wat we komen brengen hier op aarde.

Zonder terughoudendheid (want oh wat zou die en die er wel niet van kunnen vinden dat ik mezelf hier een beetje zichtbaar sta te maken, straks wordt mijn kop eraf gehakt, het steekt nu immers boven het maaiveld uit) mogen we laten zien wie we zijn.

Als ik aan het werk ben voel ik dat ik ben verbonden met iets groters, dat ik het niet alleen doe. Dat ik de ander bereik op een laag waar schaamte niet bestaat. Een laag waar alles er mag zijn. Waar jij er mag zijn.

Comfortabel zijn met je eigen ruimte innemen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het is mij ook nogal eens aangepraat dat ik vooral niet moet denken dat ik bijzonder ben of iets te vertellen heb. Niet altijd letterlijk, maar ik nam het aan. Want ja, wat wist ik nou.

Het verlangen om mensen te begeleiden om zichzelf te zijn en te laten zien, komt uit mijn eigen ervaring voort. Het is wat ik hier heb te brengen. Want ik weet hoe het je kan bevrijden om ondanks alles de moed te hebben om te zijn wie je bent.

Tijdens een shoot voel ik dat het universum door me heen werkt en dat mijn ziel verbinding maakt met de ziel van de ander. En daar hoef ik je niet eerst een half uur voor in de ogen te kijken en ook niet eerst met je te knuffelen. Je kan maar duidelijk zijn 😉

Op mijn website vind je alles over wat we dan wél gaan doen en kun je voorbeelden bekijken van wat er dan ontstaat.