fotoshoot voor bezielde ondernemers

Je bent jouw bedrijf begonnen met een verlangen de wereld mooier te maken met wat je doet. Je hebt een missie en met bezieling zet je die in de wereld.
Je wilt een succes maken van jouw mooie bedrijf en je weet dat zichtbaarheid daarbij hoort.

Je kunt er niet omheen. Hoe graag we dat soms ook zouden willen! Dan wil je gewoon lekker je ding doen.

Maar daarvoor heb je wel klanten nodig. En dus heb je te zorgen dat ze weten dat je er bent. Je hebt jezelf te laten zien. Vooral jezelf. Want mensen willen weten wie er achter jouw bedrijf zit. Met wie ze gaan samenwerken.
Dat moet goed voelen.

Aan de hand van jouw portretten vormen mensen zich een beeld van jou als persoon zonder dat je nog maar een woord hebt gezegd.
Onbewust beslissen ze al of ze met je willen samenwerken of niet.
Daarom is het belangrijk dat je met jouw portretten uitstraalt wie jij bent.

fotoshoot

Het is juist jouw essentie die het zo waard is om gezien te worden. Niet het masker dat iedereen kan opzetten en zorgt dat je verdwijnt in de massa. Maar de mens daarachter. Jij bent de enige met jouw talenten. De enige met dat wat jij de wereld komt brengen. De enige die schittert zoals jij. En je bewust zijn van die eigen waarde en dat uitstralen maakt je onweerstaanbaar!

Je trekt er mensen mee naar je toe die met je willen samenwerken en die precies bij je passen omdat je laat zien wie jij bent.

Jou tijdens een fotoshoot begeleiden naar het moment waarop je voelt dat je precies goed bent zoals je bent en dat zonder schaamte laat zien is me zo dierbaar.
YES! denk ik dan. Daar ben je!

Hoe zou het voor je zijn om jezelf vol vertrouwen te profileren? Trots te zijn op portretten die uitstralen wie jij bent? Hoe zou het voelen jezelf niet meer klein te houden maar te gaan staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt? Zodat je mensen aantrekt waar je het liefst mee werkt en kunt groeien met je bedrijf?

Met deze pakketten begeleid ik jou daarin:

fotograaf
fotograaf
fotograaf

prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskosten à 34 cent per kilometer en eventueel parkeerkosten

Ja! Ik wil samenwerken!

Wat gaan we doen?

Eerst wil ik je tijdens een SOUL TALK leren kennen. Tijdens dit gesprek stem ik me af op jouw energie. Ik wil graag weten wie jij bent. Wat jouw dromen zijn. Waarom je doet wat je doet. Wat is jouw verhaal.
Over wat je mogelijk in de weg zit om jezelf vol vertrouwen te laten zien mag je me ook vertellen. Alles is bespreekbaar.
En waarschijnlijk voor mij heel herkenbaar!
Een soul talk is een gesprek dat inzichten geeft. Wat je niet meer dient mag je loslaten.
Samen gaan we op zoek naar jouw essentie. Naar wat jou beweegt.
En dat gaan we laten zien!

We maken een afspraak voor de FOTOSHOOT en tussendoor mag je me gewoon bellen over waar je tegenaan loopt. Twijfel over kleding die je aan zult trekken. Stemmetjes die zeggen dat je niet goed genoeg zou zijn. Je mag het allemaal delen en ik ben er voor je.

En dan gaan we fotograferen! Je voelt je gehoord en gezien. Alles wat je mogelijk nog in de weg zit mag er ook tijdens de fotoshoot gewoon zijn. Je mag de ruimte innemen die je toebehoort en je voelt je veilig en uitgenodigd om jouw schitterende zelf te laten zien.

In de dagen die daarop volgen maak ik uit de beelden die we hebben gemaakt een SELECTIE en die stuur ik je toe. Uit die selectie kun jij de mooiste kiezen.

De door jou gemaakte eindselectie ga ik vervolgens AFWERKEN en die stuur ik met WeTransfer jouw kant op. Zowel op lage resolutie voor web als op hoge resolutie voor eventueel drukwerk. Tijd om jezelf vol vertrouwen te profileren!

Wat levert een fotoshoot met mij jou op?

* Doordat ik me als vanzelf afstem op wie jij in essentie bent, voel je je tijdens de fotoshoot veilig en uitgenodigd om jezelf te laten zien.

* Met portretten die uitstralen wie jij bent krijgen mensen een juist beeld van jou en trek je de mensen aan die bij je passen.

* Een persoonlijk portret zorgt dat mensen kunnen verbinden met de mens achter jouw bedrijf waardoor je vertrouwen kunt opbouwen en ze eerder voor jou zullen kiezen.

* Zelfvertrouwen! Je kunt jezelf gaan profileren met portretten waar je blij van wordt.

* Met professioneel beeld op je site zeg je iets over de aandacht die je besteedt aan je eigen werk. Je laat zien dat je kiest voor kwaliteit.

* Mensen voelen zich aangetrokken jouw content op social media te lezen omdat je jouw eigen gezicht laat zien.

* Je bent benaderbaar met een authentiek portret en dus zullen mensen eerder contact met je opnemen.

* Met een authentiek portret ben je per definitie onderscheidend want niemand is zoals jij!

* Je kunt regelmatig jezelf laten zien waardoor je een relatie opbouwt met je volgers zodat je kunt groeien met je bedrijf.

* En! Plezier!

fotoshoot
Ja! Dat wil ik!

Deze ondernemers gingen jou voor:

soul fotograaf portretfotograaf rotterdam

“De fotoshoot met Miriam was echt een hele fijne ervaring. Normaal gesproken houd ik er helemaal niet van om te poseren voor foto’s maar dit was heel anders. Alles ging heel natuurlijk en dat maakte dat ik ook gewoon mezelf kon zijn. Niets hoeft, alles mag. En dat zie ik terug in de foto’s. Ben er heel blij mee!”

Femke Posthumus

soul fotograaf portretfotograaf rotterdam

“Wat was dit leuk!
Ik wilde nu echt eens foto’s van mij, waarop je kunt zien wie ik ben. Miriam van der Hoek volgde ik al een tijdje en haar manier van werken sprak me aan. Dus de stap gezet. En wat een goede stap!
Wind en water spelen altijd een rol in mijn leven dus het moest zo zijn dat het hard waaide! Heerlijk!
Erg blij met het resultaat!”

Ingeborg de Keizer

fotograaf

“De foto dag met Miriam was een mooie en bijzondere dag. Het was een ware ontmoeting met mezelf. Ik wilde graag mijn pure zelf, mijn zachtheid, maar juist ook mijn kracht naar voren laten komen in de foto’s. Dit is gelukt. Een prachtig resultaat! En er is voor mij een deur open gegaan. Jouw woorden bij de foto’s op social media ‘zijn wie je bent’ zijn zo kloppend! De voorbereidende gesprekken hebben me ook erg goed gedaan. Ik kon met je delen over wie ik ben en over mijn pad, en dit gaf een enorm gevoel van vertrouwen. Een mooi uitgangspunt om ontspannen en met vertrouwen de fotoshoot te starten. Van begin tot eind een mooi proces waarin je me begeleid hebt. Dankjewel voor het vertrouwen en de rust waarmee je het authentieke beeld van me hebt weten neer te zetten Miriam!”

Linda Heutinck

Ja! Ik wil ook samenwerken!