woorden

woorden

Het is gelukt! De 40.000 woorden die ik aan het einde van de zomer voor mijn boek geschreven wilde hebben, heb ik gehaald! Dus nu ben ik (ongeveer) op de helft.

Schrijf ik in dit tempo door, dan zou ik tegen de lente van volgend jaar klaar kunnen zijn. Er komt vast nog meer bij kijken voor het kan worden uitgegeven maar daar wil ik me (nog) niet door laten afleiden. Voorlopig ben ik gewoon lekker aan het schrijven. Nou ja, niet altijd lekker ๐Ÿ˜‰

Soms komt er niets en dat is niet leuk en soms heb ik een uur nodig om dingen op te zoeken voor maar een paar woorden om iets te beschrijven, en dat is ook niet leuk. Maar daar leer ik dan wel weer van. Over bouwstijlen en kinderpleisters bijvoorbeeld ๐Ÿ˜‰

Mijn boek gaat over een zoektocht van iemand. Naar hoe om te gaan met zichzelf en de wereld om hem heen. Je maakt de hoofdpersoon mee van ongeveer vier jaar tot eind twintig. Super vaag dit maar het is nog te vroeg om er meer over te vertellen.

Wel heb ik een tip! Omdat ik niet alles op chronologische volgorde schrijf en ik soms iets terug wil lezen, had ik dan eerst een enorme brei van letters en woorden door te gaan voor ik kon vinden wat ik zocht.

En toen ben ik er plaatjes tussen gaan stoppen! Elke nieuwe scene begint nu met een foto die de betreffende scene illustreert en die foto heb ik zo gevonden!

Met wat minder tijd nu om aan mijn boek verder te werken wil ik toch de discipline erin houden. Niet alleen omdat het heerlijk is als het lukt om hele stukken te schrijven maar ook omdat ik best wel uitzie naar het moment dat het allemaal de wereld in kan. Op naar de 80.000 ๐Ÿ˜‰