soul talk

soul talk

Zometeen heb ik weer een ‘Soul Talk’ met iemand. Zo leuk vind ik dat! Iemand spreken die ik nog helemaal niet ken, voorafgaand aan een fotoshoot.

Vaak zijn er zoveel dingen om in elkaar te herkennen. Bezieling. Onzekerheid. Lessen die je hebt geleerd. Overtuigingen die je wilt loslaten. Kwetsbaarheid. Moed.

Ik luister en tussen alles door voel ik. Wat is de rode draad, de kern van iemand. Wie is deze persoon, los van de woorden die ik hoor. Wat mis ik nog in het verhaal. Wat zit er nog onder de oppervlakte dat gezegd mag worden, en straks mag worden gezien.

Van ieder van ons is er maar één precies zo en allemaal hebben we een heel eigen wijze om uiting aan geven aan de echtheid van wie we zijn. Maar er is ook iets dat ons allemaal met elkaar verbindt.

De planeet die we met elkaar delen, met alles wat er groeit en stroomt. Het vuur van de zon. Een verlangen om geliefd te zijn. Gehoord te worden. Erkend om wie je bent.

We komen allemaal uit dezelfde bron en dat maakt ons allemaal gelijkwaardig, maar iedereen heeft wel een heel eigen wijze om tot expressie te komen, zichzelf te zijn en te laten zien.

En dat ik het vertrouwen krijg om ruimte voor te maken voor die authenticiteit met het werk dat ik doe, dat ik daardoor die prachtige momenten mag meemaken waarop iemand zich veilig genoeg voelt om tevoorschijn te komen, vind ik zo een grote eer!

Een ‘Soul Talk’ is het begin van een pad dat we, voor even, samen oplopen. Een pad waarop je de uitnodiging voelt om jezelf te zijn. Niet meer verborgen achter hoe anderen dat misschien wel graag van je zouden willen zien. Maar vrij.

Hier op mijn site kun je er alles over lezen en wanneer het je aanspreekt, dan ontmoet ik je graag!