lopend terug naar huis

lopend terug naar huis

Op de fiets was ik gisteren naar mijn foto afspraak met Linda ter Steeg gegaan, maar ik ging lopend terug naar huis. En niet omdat ik een lekke band had.

Twee keer eerder ontmoette ik Linda om portretten te maken en weer was de aanleiding een nieuwe stap die zij vol vertrouwen met haar bedrijf had gezet.

Ze was al trainer Positieve Gezondheid (op haar site kun je daar alles over lezen) en daar is een rol als Executive Coach bij gekomen. Het past haar zo goed! Steeds dichter komt ze bij zichzelf en dat was geweldig om te zien!

Soms zeg ik wel eens dat ik maar wat doe. Maar eigenlijk is dat helemaal niet waar. Mijn werk voelt zo makkelijk, als spelen, maar intuïtief weet ik precies wanneer ik wat moet vragen en ik luister en ik kijk en vraag nog meer en geef zo ruimte aan wat ik voel dat zich wil laten zien.

Er was een moment bij Linda dat ik zag dat ze echt wilde gaan staan. Voor haar kennis, haar ervaring, haar prachtige ware zelf. En dan denk ik Yes!

Want veel te vaak zijn we bang dat we dat we niet goed genoeg zijn, dat we worden veroordeeld door weet ik veel wie en zitten we onszelf te vergelijken met alles en iedereen.

Maar allemaal hebben we een schitterende essentie die het waard is om gezien te worden. Allemaal mogen we er zijn. Allemaal mogen we stralen. Het is wat ik mensen zo gun!

En daarom ging ik lopend terug naar huis, om te vertragen, om na te genieten, want wat een heerlijke ontmoeting was het weer!

Later zag ik dat ik van Linda een app had gekregen. “Hoe een vraag, een oprecht luisterend oor en een open hart, de essentie van de ander zonder franje, puur en echt zichtbaar maakt. Dankjewel Miriam, het is je weer gelukt.”