boodschap

boodschap

“Het is niet erg dat je dom bent.” Dat kreeg mijn moeder vroeger te horen van haar moeder.

Het zal maar de boodschap zijn waarmee je wordt grootgebracht. Wat bezielde mijn oma om een gedachte als die aan haar kind mee te geven. Een kind dat niet beter weet dan dat haar moeder wel gelijk zal hebben.

Je zal met die gedachte opgroeien en de wereld in gaan. Wat krijg je dan. Wat verwacht je dan. Hoe begin je dan aan nieuwe dingen leren. Hoe ga je dromen waarmaken met als primaire gedachte dat je dom bent. Het vormt wie je denkt dat je kunt zijn.

Mijn moeder had een scherp inzicht in mensen en ze leerde uiteindelijk dat ze helemaal niet dom was.
Ze leerde ook dat je waarde als mens niet afhangt van kennis en prestaties. Maar dat je ermee wordt geboren. Status boeide haar niet. Een zuiver en open hart wel.

Toch was ze door de boodschap die haar was ingeprent onzeker en ik had het haar zo gegund dat ze zich helemaal vrij had gevoeld om te laten zien wie ze was.

Het is daarom dat ik 21 november heb gekozen als datum voor het Schaamteloos Jezelf webinar dat ik ga geven. Het was de dag waarop mijn moeder jarig was. Zo kan ik het aan haar opdragen. En wie weet is ze er dan wel (een soort van) bij en kunnen we het samen doen 😉

Het Schaamteloos Jezelf webinar is om je te inspireren jezelf vol vertrouwen te laten zien.
Ik weet zelf namelijk ook hoe het is om jezelf maar liever te verstoppen en hoe klein en waardeloos dat kan voelen. Maar ook hoe bevrijdend het kan zijn om ondanks onzekerheden toch te gaan staan voor jezelf en waar je goed in bent. En dat wens ik ook voor jou.

In het webinar ga ik de stappen met je delen die ik zelf naar zichtbaarheid heb gezet. Stappen die je kunt toepassen op jouw eigen situatie zodat jij straks ook in het licht kunt stappen met jouw talenten.

We maken allemaal wel eens dingen mee waardoor je in je schulp kruipt maar daar veilig blijven zitten was nooit de bedoeling. Je bent hier gekomen om jouw heerlijke stralende zelf te zijn en vol vertrouwen te laten zien wie jij bent!

Wil je ook bij het Schaamteloos Jezelf webinar zijn? Via deze link kun je aanmelden!