wat kom jíj brengen

wat kom jíj brengen

“Wat kom je brengen?” Ik had net vier dagen en vier nachten doorgebracht in de natuur met alleen water en een slaapzak en wat ik kwam brengen wist ik meteen.

“Mezelf”, antwoordde ik op de vraag van de begeleider die op afstand aanwezig was geweest. Niet meer aangepast aan hoe het zogenaamd hoorde volgens anderen maar mijn authentieke zelf met alles wat ik had te geven.

Alleen en zonder eten was ik op zoek gegaan naar het diepste verlangen van mijn ziel. Een ritueel uit het sjamanisme.

Op de plek waar ik verbleef waren stenen tot leven gekomen en had de wind me uitgenodigd de plek in te nemen van de regisseur van mijn eigen leven. Lagen van onwaardigheid en oude beperkende overtuigingen had ik afgepeld en ik zong er een lied dat diep van binnen was ontstaan. Dankbaar voor het gebied en de wind en de wilde paarden die me hadden getroost toen ik bang was voor wat ik van mezelf zou gaan tegenkomen. Dankbaar om er te mogen zijn met alles wat ik was.

“The world needs this woman”, fluisterde de begeleider toen hij me met een veer en wierook terug verwelkomde in de wereld van alledag.

Het is zes jaar geleden.
Wat ik toen en ook tijdens andere ervaringen heb geleerd heb ik verwerkt in de Schaamteloos Jezelf meditatie reis. Een reis van 7 dagen voor bezielde ondernemers die het spannend vinden om zichzelf te laten zien.

Elke dag heeft een meditatie en een werkboek met een ander thema om je te helpen los te laten wat je niet meer dient zodat je schaamteloos in het licht kunt gaan stappen met wat jíj komt brengen.

Zou je jezelf (meer) zichtbaar willen maken maar voel je dat iets je tegenhoudt om dat vrijuit te doen?

Dan is de Schaamteloos Jezelf meditatiereis voor jou. Het is een reis die je handvatten geeft om beperkende overtuigingen los te laten en vol vertrouwen te gaan staan voor wie je bent.

Via deze link vind je meer info en kun je aanmelden. Tot en met morgen 12 november kun je nog deelnemen voor het introductiebedrag. Daarna gaat de prijs omhoog.