schaamteloos

schaamteloos

Yes! Yes! Yes! Het is zover! Ein-de-lijk 😉
De Schaamteloos Jezelf meditatie reis is online.

Een reis van 7 dagen voor bezielde ondernemers die het spannend vinden om zichzelf te laten zien.
Een reis die je helpt los te laten wat je niet meer dient zodat je schaamteloos in het licht kunt gaan stappen met wat jij de wereld hebt te brengen.

Maandenlang werkte ik eraan en had ik het erover. En ondertussen was het er steeds maar (nog) niet.
Wat kon ik daar dan soms van balen! Ik zou dit toch gewoon wel even gaan doen?!

Natuurlijk was het nieuw terrein (voor mij) om een online programma te maken en de techniek erachter was een uitdagende puzzel. Maar dat was het niet alleen.

Had iemand eigenlijk wel zin om te gaan zitten mediteren. Wilde iemand wel aan de slag gaan met wat je tegen houdt om jezelf vol vertrouwen te laten zien. Was het wel iets dat je verwacht van een fotograaf.
En wie was ik om de rol van leraar aan te nemen. Het kon me allemaal lekker in de weg zitten 😉

En toch ging ik verder. Want ik weet hoe het is om jezelf maar het liefst veilig te willen verstoppen. En hoe klein en waardeloos dat kan voelen en hoe zonde het is van wat je met heel je hart voelt dat je de wereld hebt te geven. Die ervaring is mijn drijfveer.

Want inmiddels weet ik ook hoe het voelt (bevrijdend!) om ondanks onzekerheden toch te gaan staan voor jezelf en waar je goed in bent. En dat gun ik jou ook!

Voel jij vanuit je ziel dat jij iets prachtigs hebt te delen met de wereld? Zou je jezelf daarmee (meer) zichtbaar willen maken maar voel je dat iets je tegenhoudt om dat vrijuit te doen?

Dan is de Schaamteloos Jezelf meditatiereis voor jou. Het is een reis die je handvatten geeft om beperkende overtuigingen los te laten en vol vertrouwen te gaan staan voor wie je bent.

Voor meer informatie en voor een link om je aan te melden kun je hier klikken.

Laat jezelf maar zien!