wat wil je

wat wil je

“Wat wil je.” Ik liep in het bos en nu mijn spullen over zijn en ik woon in mijn nieuwe huisje en het stof neerdaalt, ontstond er ineens ruimte voor angst. De grootste verhuis chaos is voorbij en daarmee begint een nieuw hoofdstuk. Ga ik het dan wel weer redden. Krijg ik dan wel weer genoeg opdrachten. Komt er dan wel weer genoeg geld binnen.

En moment van onzekerheid dat vermoedelijk iedere ondernemer wel zal kennen. Ik liep me in ieder geval lekker zorgen te maken en ineens was daar die zin in mijn hoofd. “Wat wil je.”

En weg was de angst. Nou ja, bijna dan 😉

Want het was alsof ik met die vraag een uitnodiging kreeg om mijn verlangens en mijn dromen uit te spreken en te voelen dat ik het waard ben om die verlangens en dromen ook werkelijk te leven.

Ik hoef me helemaal niet te schikken naar hoe ik bang ben dat het zou kunnen zijn en me te laten leiden door angst. Ik mag me schikken naar wat ik voor mezelf wens en ik ben het waard om het heft in handen te nemen om het re realiseren.

Ik hoef geen slachtoffer te zijn van wat zich ook maar aandient. We hebben immers altijd een keuze in hoe we omgaan met wat er op ons pad komt.

“Wat wil je.” De woorden die plotseling vanuit het niets leken te komen, verbonden me weer met mijn kracht en mijn agenda is zich weer aan het vullen.
Ik was dankbaar voor die vraag en daarom stel ik hem nu ook aan jou. “Wat wil je.” Schrijf voor jezelf op wat het is. Spreek het uit. Droom erover. Droom er nog meer over. Zie het voor je. Word er intens blij van. En neem het heft in handen. Je bent het waard om te realiseren waar je naar verlangt. You got this.