missie

missie

Ik ben helemaal geen personal branding fotograaf!

Het leek logisch want portretten maken is wat ik het liefst doe maar branding voelt hard en zakelijk voor mij en te veel als buitenkant.

ware essentie

Terwijl het mij juist gaat om de ware essentie. En ik het moment dat ik die essentie tevoorschijn zie komen zo geweldig mooi en ontroerend vind.

Het gaat mij om dat moment. Dat ik zie gebeuren dat iemand voelt dat ze er helemaal mag zijn en zichzelf en waar ze goed in is zonder schaamte laat zien. Een soort overgave aan het eigen innerlijke licht.

Door me af te stemmen kan ik de ware energie van de ander voelen en uitnodigen zich te openbaren.

Het gaat bijna als vanzelf en verder doe ik eigenlijk niet veel anders dan kijken en vragen en vooral luisteren. En fotograferen 😉

helend proces

We mogen allemaal onze schitterende zelf zijn en het proces naar jezelf laten zien begeleiden met mijn camera en in de ontmoeting en gesprekken vind ik prachtig.

Het is een helend proces van voelen dat je mag zijn wie je bent. Dat je precies goed bent. Dat je mag stralen. Jouw ruimte mag innemen. Dat je mag loslaten wat je niet meer dient en jezelf en waar je goed in bent mag tonen aan de wereld.

Ik weet hoe ongemakkelijk het kan zijn om jezelf te laten zien maar alles wat je mogelijk in de weg zit is voorafgaand en tijdens de shoot bespreekbaar. En waarschijnlijk voor mij heel herkenbaar 😉

missie

Het is mijn missie om vrouwen die met bezieling ondernemen te inspireren en begeleiden zichzelf en waar ze goed in zijn vol vertrouwen te laten zien.

Vrouwen die zelf ook een missie hebben en die missie willen delen met de wereld.

Maar wel op hun eigen manier.

Zoals ze zijn.

Want daarmee kun je jezelf onderscheiden van al die anderen. Niemand anders heeft precies jouw verhaal. Jouw wijsheid. Jouw energie. Jouw geleerde lessen.

En door jezelf te laten zien zoals je bent voelen mensen zich aangetrokken juist met jou te gaan werken.

uitnodiging

Mijn werk is daarmee veel meer dan portretten maken.

Het is een uitnodiging om jouw ware essentie te omarmen en de gelegenheid te geven zich te openbaren. Voelen dat je er mag zijn precies zoals je bent. En het is mijn hartewens dat jij met het resultaat daarvan jezelf vol vertrouwen kunt profileren.

Hiermee komen mijn weg als de fotograaf die ik altijd was en ben gebleven en de weg als healer die ik een aantal jaren ging toen mijn camera aan de wilgen hing, echt samen.

Wat voor fotograaf ik dan precies ben en hoe ik mezelf moet noemen weet ik nog niet. Maar wel dat ík het ben. En dat het al die tijd de bedoeling was dat ik hierop zou uitkomen.