droom

droom

Er zit meer in dan eruit komt. Miriam kijkt veel uit het raam. De aantekeningen onder mijn lagere school rapporten laten een stil meisje zien. Een dromer was ik. Aandacht vragen deed ik liever niet. Dat was veiliger. Niemand vond me dan stom. Laten zien en horen wie ik was ging ik echt niet doen. En wat moest ik dan laten zien en horen anyway. Ik stelde toch niks voor.

Oh dat meisje! Ze wilde zo graag gehoord worden. Gezien. Begrepen. Gewaardeerd om wie ze was. En geliefd. Ze zocht op alle mogelijke en verkeerde plaatsen naar haar eigenwaarde en vond die uiteindelijk in zichzelf. Wat er op school niet uitkwam kreeg ruimte en ze ontdekte haar eigen weg.

Op de weg die ik ben gegaan droom ik nog steeds.
Het heet nu visualiseren 😉 Dan zie ik een wereld voor me waarin steeds meer vrouwen in het licht stappen. Omdat ze heel goed weten dat ze wat te bieden hebben. En wat ze waard zijn. Een wereld waarin we beperkende gedachten loslaten en onze talenten schaamteloos en met vuur en vreugde en liefde delen.

Maar ik droom niet alleen maar. Het is mijn missie vrouwen te inspireren en begeleiden zichzelf en waar ze goed in zijn vol vertrouwen te laten zien en als personal branding fotograaf leef ik die missie.
Wat ik wel heb gemerkt (en uit ervaring weet!) is dat jezelf laten zien echt een ding kan zijn en daarom ga ik daar een online programma aan toevoegen.
Een programma waarin ik je uitnodig en begeleid jezelf en waar je voor staat zichtbaar te maken. Niet verscholen achter een geaccepteerd masker van hoe het zogenaamd hoort maar precies zoals je bent.
Jouw unieke en schitterende zelf. Die er mag zijn. Die mag stralen. Mag dansen. Mag liefhebben. Haar ruimte mag innemen. Mag doen waarvoor ze is gekomen.

Laat jezelf maar zien!