Het is je geboorterecht om te stralen!

Het is je geboorterecht om te stralen!

Moet ik voor Empower Your Self ondernemer zijn? Sinds de pagina voor de Empower Your Self fotoshoot online ging, kreeg ik een aantal keren deze vraag.

En het antwoord is nee! Mag wel. Zeker. Maar het hoeft niet. Ook als je geen ondernemer bent ontmoet ik je graag en nodig ik je uit om jezelf te laten zien.

De fotoshoot is dan niet om jezelf zichtbaar te maken voor je bedrijf maar om achter je te laten wat je niet meer dient zodat je ruimte kunt maken voor wie je werkelijk bent.

Ongeacht wat anderen daarvan zouden kunnen vinden. Ongeacht overtuigingen die soms zo hardnekkig hun best kunnen doen om je te laten geloven dat je niet goed genoeg zou zijn bijvoorbeeld en dat je het niet waard bent om in het licht te stappen.

Weg daarmee! Het is je geboorterecht om te stralen! Om je heerlijke zelf te zijn en te laten zien en de vrijheid te voelen om dat ook daadwerkelijk te doen!

Het is mijn missie om jou daarin te begeleiden want ik weet hoe het is om maar liever verborgen te blijven terwijl je eigenlijk zo graag gehoord wilt worden en gezien om wie je bent. En ook hoe bevrijdend het is om dat eindelijk te doorbreken.

In een gesprek voorafgaand aan de shoot waarin ik me al afstem op jouw energie, gaan we op zoek naar wat zich van jou wil openbaren en maken we ruimte voor een nieuw begin.

Door de ervaring voor de lens en mijn begeleiding voel je de uitnodiging en het vertrouwen in jezelf om tevoorschijn te komen. En daarmee gaat Empower Your Self over veel meer dan portretten maken.

Het is een besluit om jezelf te erkennen en te omarmen en te gaan staan voor wat je waard bent.

Samenwerken? Ik ontmoet je graag!