nieuwe shoot

nieuwe shoot

Maanden geleden had ik het er al over. De healing shoot. En is hij er dan eindelijk? Nee! En misschien komt dat wel omdat hij eigenlijk al bestaat.

Op mijn website kun je er nog niets over vinden en dat is omdat ik van alles aan het verzinnen was om aan de nieuwe shoot toe te voegen. Dat moest, want daarmee zou ik de waarde ervan kunnen bewijzen.

Werkboeken moesten erbij en nog veel meer dingen die ik had bedacht, maar daaraan beginnen deed ik niet. Want het gebeurt gewoon al. Ook, en misschien wel juist, zonder toevoegingen.

Mensen komen al bij mij omdat ze met een fotoshoot oude patronen willen doorbreken. De healing shoot (werktitel nog, hij krijgt een andere naam ?) heeft geen franje nodig. Het is puur. Met mijn camera en in verbinding met het alles, ben ik afgestemd op jou en voel je de uitnodiging om te zijn wie je bent.

Dat hoef ik niet op te leuken en toch vond ik dat ik het moest versieren om de waarde ervan te verdedigen. En dat gaat helemaal over staan voor wie ik zelf ben en geloven in het talent dat ik heb gekregen. En dat doe ik.

Dus eindelijk ben ik begonnen met een pagina schrijven over de nieuwe shoot die ik wil toevoegen aan mijn bedrijf. Een shoot die je uitnodigt om jouw ware essentie te omarmen en ruimte te geven.

Want het is mijn zielsmissie om jou te begeleiden naar dat kostbare moment waarop je voelt dat je er helemaal mag zijn en schaamteloos gaat staan voor wat je waard bent.

Dankjewel lieve Anja, voor het gesprek dat we hierover hadden. Het bevestigde wat ik al de hele tijd voelde en heeft me geholpen om de hobbel over te gaan die ik voor mezelf had gecreëerd.