boek

boek

“Ben jij Miriam van der Hoek?” Een dame met vriendelijke ogen was naar me toegekomen. “Ik herken je van je foto en ik wilde je even zeggen dat ik jouw boek heb. Ik vind het zo mooi!”

Het was alsof de omgeving even vervaagde. Wat was dat fijn! Het boek dat ik met zoveel liefde heb gemaakt. En dan zomaar ineens die erkenning vanuit het niets.

Vorig jaar om deze tijd was ik nog met ‘Luisteren in de Stilte’ bezig. Toen wilde ik graag dat het in december zou verschijnen. Omdat het zo mooi is om kado te geven. Uiteindelijk kwam het een paar maanden later uit, in de lente en dat had eigenlijk niet passender kunnen zijn.

Het is een van de dingen van dit jaar waar ik dankbaar voor ben. Dat in boekvorm is verschenen wat ik zo graag wilde delen. In ‘Luisteren in de Stilte’ vind je de portretten die ik maakte van 44 kruiden, met daarbij de boodschap die ze voor ons hebben.

We krijgen in deze wereld zo ontzettend veel prikkels te verwerken en dit boek heb ik gemaakt als uitnodiging om dat allemaal even te laten. Om te zorgen voor een moment waarop je even stil mag zijn zodat je verbinding kunt maken met je innerlijke stem.

Vaak weten we de antwoorden op onze vragen wel. Alleen hebben we daarvoor soms naar binnen te keren. En te luisteren naar onze eigen wijsheid. Haar serieus te nemen en niet te laten ondersneeuwen door overtuigingen die al veel te lang niet meer dienend zijn aan ons geluk.

Je kunt hier meer over mijn boek lezen en voorbeelden bekijken van het binnenwerk en via de link van uitgeverij Zilt van Jeanet Hamstra, die je daar ook vindt, kun je het voor iemand anders of voor jezelf bestellen ?