boekpresentatie van ‘Luisteren in de Stilte’

boekpresentatie van ‘Luisteren in de Stilte’

En dan nu het feestje 😉 Op zaterdag 10 juni is de boekpresentatie van ‘Luisteren in de Stilte’ en ga ik een expemplaar geven aan Yvonne op de plek waar het allemaal begon.

Aan het Kruidenrijk volgde ik mijn opleiding kruidengeneeskunde en Yvonne was de eerste twee jaar mijn juf. Zij heeft ook het Kruidenrijk opgericht en gaf zoveel liefde voor de kruiden mee in haar lessen!

Veel van de kruiden in mijn boek heb ik op het Kruidenrijk gefotografeerd. Met een tentje stond ik onder de walnotenboom op de prachtige tuin en met het eerste licht van de dag kon ik dan zo naar buiten rollen om te fotograferen en te voelen wat de kruiden wilden vertellen.

En dat was niet gek. Ik ben heel dankbaar voor de openheid die er was om waar te nemen op mijn manier, want wat ik doorkreeg van de kruiden voelde zo wezenlijk!

Net als mensen hebben kruiden voor mij ook een ziel en in de stilte van de vroege ochtend maakte ik daar verbinding mee. Wat ze wilden meegeven kun je naast de portretten in het boek lezen.

In onze gehaaste wereld met alle prikkels die we te verwerken krijgen is ‘Luisteren in de Stilte’ een uitnodiging om voor een moment stil te zijn en te verbinden met je eigen wijsheid.

Vaak zoeken we om ons heen naar houvast, naar duiding, naar hoe verder, maar sommige antwoorden kun je pas vinden als je naar binnen keert.

Ik wist dat de magische momenten die ik met de kruiden beleefde niet waren om voor mezelf te houden en nu mijn boek bij uitgeverij Zilt van Jeanet Hamstra is verschenen, zijn die momenten allemaal tastbaar geworden! Daar ben ik zo blij mee!

Wil je bij de boekpresentatie van ‘Luisteren in de Stilte’ zijn? Stuur me op info@miriamvanderhoek.nl een bericht. Heel leuk als ik je dan op het mooie Kruidenrijk mag verwelkomen!