luisteren in de stilte

luisteren in de stilte

De natuur lijkt nog helemaal in de verstilling. Maar wortels worden al gevormd en levenskracht verzameld, om straks weer te gaan groeien richting het licht. Hier en daar kun je het begin daarvan al zien.

En straks is het er allemaal ineens. Zo lijkt het. Net als mijn boek. Maar in de stilte is daar dan een heleboel aan vooraf gegaan.

Mijn boek is ook levenskracht aan het verzamelen. Het binnenwerk is bijna klaar en het wordt prachtig. ‘Luisteren in de Stilte’ gaat verschijnen in maart bij uitgeverij Zilt.

Straks, als ook de 44 kruiden zich weer laten zien die ik voor het boek fotografeerde, bij het eerste licht van de dag. Magische momenten waarin ik ze ook vroeg wat ze wilden doorgeven. De boodschappen die ik kreeg komen met de portretten van de kruiden bij elkaar in het boek.

In een wereld waarin we zo veel prikkels te verwerken krijgen is ‘Luisteren in de Stilte’ bedoeld om de ruis van alle dag even te kunnen laten en je te verbinden met je eigen wijsheid. Wat vind je zelf. Wat is jouw waarheid. Wie ben je.

Behalve soul fotograaf voor bezielde ondernemers ben ik ook kruidengeneeskundige en dat zijn verschillende dingen maar zowel met mijn boek als met de portretten die ik maak van bezielde ondernemers, beoog ik hetzelfde. Namelijk ruimte maken voor wie je werkelijk bent.

Die ruimte ontstaat tijdens een fotoshoot, als ik een soort tijdloosheid ervaar waarin ik de ander werkelijk zie, maar die ruimte ontstaat ook wanneer je stil bent met jezelf. En dat is waar ik met mijn kruidenboek toe wil uitnodigen.

Wil je op de hoogte blijven? Op mijn site heb ik deze pagina gemaakt waarop je dat kunt aangeven.

Je kunt daar ook het omslag zien en voorbeelden bekijken van hoe het binnenwerk gaat worden.