vandaag

vandaag

Vandaag is het feest! Want jij bent hier. Met al je talenten. Met al je ervaringen. Onmisbaar in het geheel.
Je hoeft niets te doen om waardig te zijn. Geloof het maar. Volg je impulsen. Speel! Je bent vrij. Zo mooi.
Zo volmaakt. Twijfel daar nooit aan.

Je mag licht zijn. Die toestemming heb je eens gekregen en is voor altijd. Laat het maar zien! Laat jezelf maar zien! Dans! Je doet het zo goed. Het hele universum is toegankelijk voor waar jij naar verlangt.
Laat het maar toe. Je hoeft er niets voor te doen. Niets voor te bewijzen.

En je kunt het niet fout doen. Je kunt anderen niet teleurstellen. Anderen alleen maar zichzelf. Jij bent zuiver. Jouw kern van liefde is puur en altijd daar. Het is jouw uitgangspunt. Het is jouw waarheid. Vanuit die kern, is alles mogelijk.

Er is zoveel vreugde voor jou! En overvloed. En liefde. Neem het maar. Het komt je toe. Het mag gaan zoals jij wenst. Vergeet die keren dat het niet zo was. Vier het lef dat je hebt gehad om te ontdekken en te proberen en mogelijk te falen en weet dat falen helemaal niet bestaat.

Oude dingen mogen gaan. Niet langer hoef je ze te dragen want vandaag is een nieuw begin. Neem het besluit, deze morgen nog, om te doen waar je hart naar uit gaat. Te vertrouwen op wat je in je hebt. Misschien wel opnieuw en tegen alles in. Maar dat geeft niet. Sta maar op. Zoals je eerder ook hebt gedaan. Je weet dat je het kunt.

Zie maar hoe je straalt en plezier hebt en deelt met de wereld waarvoor je weet dat je bent gekomen.
Hoe je jouw plek inneemt. En hoe die plek je wordt gegund. Vier dat bestaan van jou vandaag!
De vlaggetjes hangen al 😉