schitterende essentie

schitterende essentie

Laat maar zien wie jij bent! Lekker belangrijk met wat er allemaal in de wereld gebeurt zou je zeggen.
Toch blijf ik het herhalen. Want zeker weten is het belangrijk.

Voelen dat je er mag zijn en jouw schitterende essentie zonder schroom laten zien is zo enorm waardevol. Een liefdevol weten diep van binnen dat je goed bent precies zoals je bent. Jezelf en alles wat je bent en hebt meegemaakt helemaal accepteren. Niet altijd een even gemakkelijke opdracht.
Maar we komen wel tot rust en hoeven dan geen onvrede meer te projecteren op de wereld om ons heen. Omdat we het goed hebben met onszelf.

Met mijn werk raak ik dat aan en nodig ik je uit om je ware essentie te omarmen en gelegenheid te geven zich schaamteloos te openbaren zodat je jezelf met authentieke portretten kunt profileren.
Maar daaronder zit misschien nog wel een grotere wens.
Want hoe meer mensen voelen dat ze er mogen zijn en ongekende waarde hebben, hoe minder projecties naar buiten. Die zijn dan niet meer nodig. En dus hoe vrediger de wereld dan zal kunnen zijn. Dat zou ik zo graag zien. Dat mensen vooral lief zijn voor elkaar. Elkaar dingen gunnen. Dat we allemaal anders mogen zijn en uniek en gerespecteerd en veilig.

Ik denk dat je ook, en misschien wel juist met wat er allemaal in de wereld gebeurt, mag kiezen voor licht en liefde om vanuit die energie te doen wat je kunt zodat het zich kan verspreiden om je heen en daarmee nog verder.

Daarom zal ik blijven herhalen dat je het waard bent om je schitterende essentie te zijn en te laten zien en geef ik op maandag 21 maart om 19:00 uur weer het Schaamteloos Jezelf webinar.
Een gratis webinar om je te inspireren in het licht te stappen met wat jij de wereld hebt te brengen.
Ik ga de 7 stappen met je delen die ik zelf ondanks onzekerheid heb gezet om uiteindelijk toch tevoorschijn te komen. Stappen die je na het webinar meteen kunt toepasen op jouw eigen situatie.

Via deze link kun je aanmelden. Je bent van harte welkom.