over jou

over jou

Net voor het einde van het jaar vertelde ik over wat ik zo spannend vond om te delen.
Namelijk dat het tijdens een shoot voelt of het universum door me heen werkt en mijn ziel verbinding maakt met de ziel van de ander.

Het is een magisch moment waarop wegvalt wat er niet toe doet en ik de ander werkelijk mag zien.
De essentie van iemand komt tevoorschijn en dat vind ik zo kostbaar en prachtig.

Enorm dankbaar voel ik me op die momenten. Dat iemand zich veilig en uitgenodigd voelt om helemaal zichzelf te zijn. Dat ik dit werk mag doen. Dat ik mooie en inspirerende mensen mag ontmoeten. En ook dat ik zelf heb geleerd dat ik er mag zijn. En mezelf mag laten zien, ook met het spiri wiri stuk 😉

Dit jaar zal ik daar nog meer voor gaan staan. Want het is wie ik (ook) ben.
En eigenlijk gaat het niet eens over mij. Het gaat over wat ik voel dat ik hier heb te doen en daar sta ik als persoon alleen maar ten dienste van.

Nog steeds kan ik het spannend vinden om mezelf te laten zien maar de liefde voor wat ik heb door te geven is groter geworden dan de angst om te worden uitgelachen en stom gevonden te worden of buitengesloten. Want het gaat niet over mij.

Het gaat over jou. Het gaat over wie jij werkelijk bent en het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden dat te laten zien. Niet verscholen achter hoe men vindt dat het zogenaamd hoort.
Maar vrij. Niemand kent het pad van jouw ziel beter dan jijzelf en niets is mooier en geeft meer voldoening dan dat jij dat pad mag bewandelen.

Aanstaande zondag 16 januari om 11:00 uur geef ik weer het Schaamteloos Jezelf webinar. Een gratis webinar om je te inspireren je schitterende zelf te laten zien.
Via deze link kun je aanmelden. Fijn als ik je dan mag verwelkomen 💖