meditatie

meditatie

“Dit is het niet en dat weet je wel”, zei mijn gids.
Ik was aan het luisteren naar een van de meditaties uit de Schaamteloos Jezelf meditatie reis die ik aan het maken ben om bezielde ondernemers te helpen los te laten wat je niet meer dient en vrijuit en zonder schaamte jezelf te laten zien.
Het was de meditatie om je gids te ontmoeten en een vraag te stellen over iets dat je bezig houdt en waar je niet goed alleen uit komt.

Deze keer luisterde ik niet technisch om te horen of alles goed was maar echt met overgave omdat ik zelf een vraag had. Het was even raar om naar mijn eigen stem te luisteren maar wat er daarna gebeurde was zo wonderlijk.

Mijn vraag ging over een huis waar ik zou kunnen gaan wonen, want ik twijfelde over wat wijs was om te doen. Het was het niet helemaal maar stel dat ik het zou laten gaan en achteraf spijt zou krijgen omdat er niets goeds meer zou komen.

“Laat het maar los”, ging mijn gids verder. “Er komt iets beters”.
Door de meditatie was ik helemaal rustig geworden en de ontmoeting met mijn gids was zo oneindig liefdevol dat ik voelde dat het antwoord klopte. Voor de twijfel was een heel zeker weten in de plaats gekomen dat ik inderdaad vol vertrouwen kon loslaten omdat het goed zou komen. Dus dat deed ik.

Gaat een paar minuten later de telefoon en krijg ik een uitnodiging voor het huisje waar ik al jarenlang van droom!

Straks ga ik kijken.

Deze selfie maakte ik vlak nadat ik mijn meditatie had geluisterd. Net voordat de telefoon ging. Waarom weet ik eigenlijk niet. Maar hij past hier wel bij 😉