inzichten

inzichten

Midden in de nacht werd ik wakker. Zoals wel vaker maar dat is een ander verhaal 😉
Blijven liggen is geen optie want dan slaap ik helemaal niet meer dus ik ga eruit, doe alvast mijn yoga (hoef ik dat vroeg in de ochtend niet meer te doen) en ik mediteer.

Wat zich aandient dient zich aan en deze keer zat ik met een gevoel van angst om echt succesvol te zijn. Er wordt dan namelijk niet meer van me gehouden en ik eindig alleen. Zo is mijn overtuiging. Een overtuiging die me behoorlijk kan tegen houden om verder te werken aan mijn dromen.

En de verantwoordelijkheid van succesvol zijn wil ik trouwens ook niet aan want ergens diep van binnen verlang ik naar zorgeloos zijn als een klein meisje en de wereld ontdekken en spelen.
Nu ik dit opschrijf bedenk ik me opeens dat ik dat die keuze als ondernemer eigenlijk óók heb!! Dat is het ondernemerschap immers óók. Spelen en ontdekken. Het is maar hoe ik het wil bekijken!

Maar goed. Wat ik plotseling voelde was dat het hele universum achter me stond en ik hoorde een bemoedigende en een beetje uitdagende en avontuurlijke maar ook oneindig liefdevolle stem van binnen zachtjes zeggen: Waarom kijk je niet gewoon hoe het is? En mijn hele wezen zei: Jaaaaaaaa! Ik voelde zo veel ruimte! Of alles opentrok.

Meditatie kan zo krachtig zijn. In de stilte geeft het me vaak inzichten die ik nooit gehad zou hebben als ik gevoel had weggestopt en maar was doorgerend.

De online Schaamteloos Jezelf meditatie reis die ik aan het maken ben geeft ook ruimte voor inzichten. Voor luisteren naar je innerlijke stem. Je bent zo veel wijzer dan je denkt! En je bent tot zoveel meer in staat! Alles zit in jou!

Mijn wens is dat jij daar bij kunt en vol vertrouwen gaat staan en jezelf en wat jij de wereld hebt te brengen vrijuit laat zien. Daar heb je soms eerst best wat dingen voor aan te kijken en aan te gaan maar mijn meditatie reis helpt je daarbij. Het is een reis die je vrij maakt.

Hij is zo goed als klaar. Ik heb de werkboeken nog digitaal invulbaar te maken en verder te zorgen dat de online omgeving er mooi uit ziet en technisch werkt.
Nog wel wat te doen dus maar het komt eraan. Yes! Het mag!