wens

wens

Wat ik doe gaat over veel meer dan portretten maken voor je business.
Daarachter zit voor mij de wens dat jij voelt dat je er mag zijn en goed bent precies zoals je bent.
Dat jij jezelf niet laat tegen houden en vol vertrouwen deelt met de wereld waarvoor je bent gekomen.

Mijn camera is eigenlijk alleen maar een instrument om dat doel te bereiken. Het is een uitnodiging om tevoorschijn te komen. Jouw schitterende essentie te laten zien.

Vaak zoeken we redenen buiten onszelf om dat te doen. Dan helpt het als we likes krijgen en killer pumps (of waar je ook maar blij van wordt 😉 ) aanschaffen. Maar wat een vrijheid als je dat allemaal niet meer nodig hebt!

Stel je voor dat je altijd kunt verbinden met jouw schitterende essentie en zonder schroom jouw prachtige zelf laat zien.

Onafhankelijk van goedkeuring van wie dan ook.
Onafhankelijk van bezit of van wat de weegschaal aangeeft.
Omdat je weet dat je goed bent precies zoals je bent.
En waardevol. En geliefd. En zo enorm welkom.

Met dat weten valt ook de behoefte om te oordelen en te vergelijken weg.
Dan kunnen we elkaar in waarde laten zijn. Ook al lopen we niet allemaal dezelfde weg.

En daarmee gaat mijn wens nog dieper. Want ik geloof dat de wereld een stuk vrediger zal zijn wanneer iedereen ten diepste kan voelen dat hij of zij ertoe doet. Ongeacht de omgeving. Ongeacht herkomst. Ongeacht de keuzes die hij of zij voor zichzelf maakt.

Ik ben dol op beeld maken en natuurlijk wil ik als fotograaf die mooie authentieke portretten zodat jij jezelf daarmee kunt laten zien en onderscheiden.

Maar het moment waar het mij ten diepste om gaat is dat ik jou tevoorschijn zie komen om zonder schroom te gaan staan voor wat je waard bent.