ga

ga

Geef jezelf een hand en ga. Doe wat je hier hebt te doen. Laat je niet afleiden door wat wie dan ook mogelijk wel eens van jou zou kunnen vinden. Want daar gaat het niet om.

Het gaat om wat jij mogelijk wel eens zou kunnen vinden van jezelf. Echt. Diep van binnen. Waar het zuiver is en eindeloos vruchtbaar.

Kijk jezelf eens in de ogen en vraag jezelf. Wat wil je. En wat nog meer. En mag je dat dan ontvangen. Zomaar.

Ga maar staan in het licht. Spreek jouw waarheid en geef vanuit de plek waar jij jouw roeping hebt gevoeld. Want ja, die doet ertoe. Meer dan je ooit zult weten.

Laat je niet beperken door een houding die je in het verleden heeft gediend. Draag niet langer met je mee wat het je toen heeft gered want het is niet meer nodig. Je kunt rechtop staan. Fier en zelfverzekerd. Zoals het altijd was bedoeld.

Soms zul je het even niet weten. Twijfelen aan de weg die je bent gegaan. Luister dan in de stilte. In jouw stilte. Want alle antwoorden vind je daar.

En blijf bewegen. Zo goed als je maar kunt. Zo authentiek als je maar kunt. Daar om lachen doen alleen zij die hun eigen schoonheid niet kunnen zien. Jij bent vrij.

Speel! Volg die pure impulsen. Het is waarom je ze krijgt. Heb lief. Aanvaard de overvloed. Koester het vuur in jezelf. Inspireer. Ontdek. Adem diep in alle goddelijke cellen van je lichaam.

Zwaarte is er dan niet meer. Je kunt het niet fout doen en anderen niet teleurstellen. Anderen alleen zichzelf. Maar dat is niet jouw verantwoordelijkheid.

Dus ga. Wees niet bang. Dans. Laat jezelf zien. Met alles wat je bent. Het is waar de wereld op wacht. Geef jezelf een hand, mooi mens, en ga.