Laat maar zien wie jij bent!

Laat maar zien wie jij bent!

Heb jij een blokkade op zichtbaarheid? Je bent niet alleen.

Als fotograaf kom ik vaak tegen dat jezelf laten zien echt een ding kan zijn.
En ik herken het zelf ook want ik verborg me altijd maar wat graag achter mijn werk.
Daar ging het toch om?

Zo kon ik lekker veilig verstopt blijven en kon niemand iets van me vinden.
Mezelf laten zien ging ik echt niet doen.

Het had allemaal te maken met eigenwaarde. Daar had ik niet zo veel van. Op alle mogelijke (en verkeerde) plekken zocht ik ernaar om het uiteindelijk te vinden waar het al die tijd al was. In mezelf.

Meditatie heeft me daar enorm bij geholpen. Nog steeds ben ik iedere dag even stil om me te verbinden met mijn diepste wezen.

Ik heb geleerd dat ik er ook mag zijn. Dat ik het waard ben om mijn ruimte in te nemen en mag laten zien wie ik ben. En dat gun ik jou ook.

Het is mijn zielsmissie jou te helpen om ook jezelf vrijuit en vol vertrouwen zichtbaar te maken. Dat doe ik als fotograaf en binnenkort ook met een online meditatie reis van 7 dagen waarin ik je begeleid om los te laten wat je niet meer dient en te voelen dat je precies goed bent zoals je bent en dat mag laten zien.

Een reis met elke dag een meditatie met een ander thema dat jou helpt om los te laten wat je in de weg zit om te verbinden met jouw schitterende essentie zodat je die kunt gaan laten zien en leven.

Want ja natuurlijk je werk moet goed zijn. Maar niet om je daar dan achter te verstoppen. Mensen mogen weten wie er achter dat werk zit. Mensen wíllen dat ook weten.

Dus kom maar tevoorschijn mooie vrouw. Ga maar staan voor jezelf en wat jij de wereld hebt te brengen.

Laat maar zien wie jij bent!