jouw verhaal

jouw verhaal

Stel dat je het helemaal zelf zou mogen schrijven. Jouw verhaal. Wie ben je dan?
Stel dat angst voor mislukken niet zou bestaan. Wat doe je dan?
Stel dat iedereen om je heen zou geloven in jouw talenten. Stap je dan in het licht?
Laat je dan zien wat je de wereld komt brengen?

Vaak hebben we een hele berg redenen om dat vooral maar niet te doen.
Dan geven we aandacht aan dingen die op dat moment net even makkelijker zijn of zogenaamd meer urgent. En we nemen veel te serieus wat die stemmetjes in ons hoofd zeggen over wat we eigenlijk met heel ons hart voelen dat we hebben te doen.
Dat deed ik ook.

Aandacht vragen durfde ik niet. Heel lang niet. Op de lagere school deed ik spreekbeurten met een rood hoofd en mijn ogen gericht naar de patronen in het vinyl op de vloer. Mijn positie was op de achtergrond. Want daar was het veilig en niemand werd er boos.

In die positie heb ik het lang uitgehouden. Naar hartenlust was ik bezig mijn zielsmissie te ontlopen. Daar was ik pas goed in! Maar uiteindelijk kon ik er niet meer om heen.

Juist vanuit mijn grootste pijn van verstopt en klein blijven werd mijn verlangen naar zichtbaarheid geboren. En niet alleen dat.
Behalve mezelf en mijn eigen bedrijf zichtbaar maken voel ik dat het mijn opdracht is als fotograaf om andere vrouwen die met bezieling ondernemen te inspireren en begeleiden ook zichzelf vol vertrouwen te laten zien.

Stel dat je ruimte zou maken voor jouw volle potentie. Dat je jezelf zou toestaan jouw grootste zelf te zijn. Zonder ja maar …. Want alles is mogelijk en niets en niemand houdt je tegen. Stel dat jij ja zegt tegen het leven waar je het meest naar verlangt.
Wat is dan jouw verhaal?