samenwerken

Je bent jouw bedrijf begonnen met een verlangen de wereld mooier te maken met wat je doet. Je hebt een missie en met bezieling zet je die in de wereld. Je wilt een succes maken van jouw mooie bedrijf en je weet dat zichtbaarheid daarbij hoort.

Je kunt er niet omheen. Hoe graag we dat soms ook zouden willen 😉
Laat mij nou maar lekker mijn ding doen!

Maar daarvoor heb je wel klanten nodig. En dus heb je te zorgen dat ze weten dat je er bent. Je hebt jezelf te laten zien. Vooral jezelf. Want mensen willen weten wie er achter jouw bedrijf zit. Met wie ze gaan samenwerken. Dat moet goed voelen.

samenwerken

Aan de hand van jouw portret vormen mensen zich een beeld van jou als persoon zonder dat je nog maar een woord hebt gezegd.
Onbewust beslissen ze al of ze met jou willen samenwerken of niet. Daarom is het belangrijk dat je met een portret uitstraalt wie jij bent.


Het is juist jouw essentie die het zo waard is om gezien te worden. Niet het masker dat iedereen kan opzetten en zorgt dat je verdwijnt in de massa. Maar de mens daarachter. Jij bent de enige met jouw talenten. De enige met dat wat jij de wereld komt brengen. De enige die schittert zoals jij. En je bewust zijn van die eigen waarde en dat uitstralen maakt je onweerstaanbaar! Je trekt er mensen mee naar je toe die met je willen samenwerken en die precies bij je passen omdat jij laat zien wie jij bent.

Hoe zou het voor je zijn jezelf vol vertrouwen te profileren? Trots te zijn op portretten en sfeerbeelden die uitstralen wie jij bent? Hoe zou het voelen jezelf niet meer klein te houden maar te gaan staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt? Zodat je mensen aantrekt waar je het liefst mee werkt en kunt groeien met je bedrijf?

Met deze pakketten begeleid ik jou daarin:

samenwerken
samenwerken
samenwerken

prijzen zijn ex btw en reiskosten à 26 cent per kilometer en eventueel parkeerkosten

Wat gaan we doen?

Eerst wil ik je tijdens een SOUL BRANDING gesprek leren kennen. Ik wil graag weten wie jij bent. Waarom je doet wat je doet. Wat je plannen zijn. En je dromen. Wat je wilt uitstralen. En voor wie. Maar ook waar je wellicht tegenaan loopt. Misschien vind je het spannend jezelf te laten zien. Alles mag er zijn. Uiten wat je mogelijk in de weg zit geeft ruimte en draagt bij aan een ontspannen en authentiek portret. En jij hebt vast ook vragen. Stel ze gerust!

Dan volgt een BRAINSTORM en gaan we bespreken hoe jij met beeld kunt laten zien waar jij met jouw bedrijf voor staat.

Vervolgens maak ik met jouw input een MOODBOARD die de sfeer van wat je wilt uitstralen weergeeft en die we als leidraad gaan gebruiken.

Tussentijds kun je ook gewoon bellen over waar je tegenaan loopt. Welke kleding je aan zult trekken. Stemmetjes die zeggen dat je niet goed genoeg bent. Whatever. Ik ben er voor je!

En dan is de FOTOSHOOT daar! Door mijn persoonlijke en betrokken manier van werken ben je op je gemak. Je voelt je gehoord en gezien. Alles waar je tegenaan loopt mag er ook tijdens de shoot gewoon zijn. En jij mag jouw ruimte innemen! Joepie!

In de daarop volgende dagen maak ik uit de beelden die we hebben gemaakt een SELECTIE en die stuur ik je toe. Uit die selectie kun jij de mooiste kiezen.

De door jou gemaakte eindselectie ga ik AFWERKEN en stuur ik je met WeTransfer toe. Zowel op lage resolutie voor web als op hoge resolutie voor eventueel drukwerk. Time to show yourself!

Wat levert samenwerken met mij jou op?

+ Door mijn heldervoelendheid weet ik me af te stemmen op wie jij in essentie bent. Je voelt je veilig en uitgenodigd jezelf te laten zien.

+ Met portretten die uitstralen wie jij bent krijgen mensen een juist beeld van jou en trek je de mensen aan die bij je passen.

+ Een persoonlijk portret zorgt dat mensen kunnen verbinden met de mens achter jouw bedrijf waardoor je vertrouwen kunt opbouwen en ze eerder voor jou zullen kiezen.

+ Zelfvertrouwen! Je kunt jezelf gaan profileren met portretten waar je blij van wordt.

+ Met professioneel beeld op je site zeg je iets over de aandacht die je besteedt aan je eigen werk. Je laat zien dat je kiest voor kwaliteit.

+ Mensen voelen zich aangetrokken jouw content op social media te lezen omdat je jouw eigen gezicht laat zien.

+ Je bent benaderbaar met een authentiek portret en dus zullen mensen eerder contact met je opnemen.

+ Je kunt regelmatig jezelf laten zien waardoor je een relatie opbouwt met je volgers zodat je kunt groeien met je bedrijf.

+ En! Plezier!

samenwerken

Deze vrouwen gingen jou voor:

samenwerken

“Super gave shoot gehad bij Miriam van der Hoek. Als je ooit mooie foto’s wilt is ze zeker een aanrader! Ze laat je op je gemak voelen voor de camera en geeft je de ruimte om eigen ideeën in te brengen. Een super leuke en fijne shoot!”

Elise van der Lans

Portret Fotograaf Rotterdam Portretfotograaf Personal Branding

“Miriam kijkt door de oog van de lens naar de ziel. Haar unieke kijk op licht en omgeving zorgt voor een authentiek handschrift in fotografie.
Ik vind het prachtig wat ze maakt en gun jou dat ook. Ik kan haar van harte aanbevelen omdat ze prachtig werk levert.”

Yvonne van den Bergh

Portret Fotograaf Rotterdam Portretfotograaf Personal Branding

“Deze ochtend met jou heb ik als heel waardevol ervaren. Nogmaals dank daarvoor. Ik voelde me erg op mijn gemak bij je. Bijzonder omdat ik me vaak helemaal niet zo zelfverzekerd voel. Bij het maken van de foto’s was dat gevoel er wel.”

Marleen van den Berg