kruiden aan het woord

Kruiden hebben ons iets te vertellen. Een boodschap voor wie een moment van stilte neemt. Een moment van stilte waarop je wordt uitgenodigd te reflecteren en te luisteren naar jouw eigen innerlijke stem.

In het licht van de vroege ochtend zat ik bij 44 kruiden om portretten te maken en ze te vragen wat ze wilden doorgeven. Net als mensen hebben kruiden voor mij ook een ziel en in de stilte maakte ik daar verbinding mee. Van wat ik van ze doorkreeg maakte ik gedichtjes.

Behalve soul fotograaf voor bezielde ondernemers ben ik kruidengeneeskundige en met het boek dat ik van de portretten en gedichtjes aan het maken ben, wil ik uitnodigen om de ruis van alle dag even te laten en een moment van rust te nemen voor jezelf om zo te verbinden met de natuur en je eigen wijsheid.

Hieronder zie je het omslag en twee voorbeelden van hoe het binnenwerk gaat worden:

luisteren in de stilte
luisteren in de stilte

Kruiden nodigen uit om te verbinden met het grotere geheel waar we met elkaar deel van zijn. Om antwoorden te krijgen op vragen waarvan je soms niet eens wist dat je ze had.

Daarmee kun je nieuwe stappen zetten. Je leven meer leven naar je eigen waarheid. Naar wie je werkelijk bent. Om zo een balans te vinden waarbij je kunt floreren.

Dat zien de kruiden graag voor je maar wil je dat niet dan is het ook goed. Ze leggen je niets op. Ze geven zonder oordeel.

De keuze om te ontvangen is aan jou.

Wil je op de hoogte blijven over mijn kruidenboek?

Hieronder kun je dat aangeven: